Hoofddorp, Diamantlaan 10, VERKOCHT

  • Beschrijving
Hoofddorp, Diamantlaan 10
 
Locatie
De bereikbaarheid van is zonder meer uitstekend te noemen met de A4/A44 (Amsterdam - Den Haag -Rotterdam) en de A5 (Haarlem) op enkele autominuten afstand. Eveneens op korte afstand zijn het NS-station Hoofddorp en een halte van de Zuidtangent aanwezig.
 
Oppervlakte
Het totaal te verhuren oppervlak bedraagt circa 735  m² vvo kantoorruimte.
Omschrijving              m²Kantoorruimte           735
Deelverhuur in kleinere units is bespreekbaar
 
Kantoor / Bedrijfsruimte
Het betreft een vrijstaand pand met ruim buitenterrein. Centraal op de hoek gelegen op bedrijventerrein "Graan voor Visch" te Hoofddorp. Modern gebouw en van meerdere kanten toegankelijk.
 
Bereikbaarheid
Auto
De bereikbaarheid van is zonder meer uitstekend te noemen met de A4/A44 (Amsterdam - Den Haag -Rotterdam) en de A5 (Haarlem) op enkele autominuten afstand.
 
Openbaar vervoer
Daarnaast is op loopafstand een halte van de vrije busbaan Zuidtangent, de supersnelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Nieuw Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC (lijn 310).
Kantoorruimte
€ 85,00 per m² per jaar
 
Servicekosten
Voorschot servicekosten € PM per kwartaal

Bovengenoemde prijzen zijn bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd.
 
Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.
 
Beschikbaarheid
Per direct

Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2003.
 
BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.
 
Voor verhuurinfo :

Orka Vastgoed
Tel : 0183-660715
Dhr. N. Demir
Hoofddorp