Gorinchem, Kabeljauwsteeg 3E, VERKOCHT

  • Beschrijving

Ca. 60 m2 , Bovenwoning met 2 slaapkamers


 Gorinchem, Kabeljauwsteeg 3E

Ruim opgezet zelfstandig drie kamer appartement groot ca. 60 m2, in centrum van Gorinchem. Het appartement is recent gebouwd en is helemaal nieuw.

Het appartement is ruim opgezet en heeft een woonkamer met hoog plafond, 2  slaapkamers met veel lichtinval, royale keuken met ingebouwde vaatwasser inbouw koelkast en vriezer, inductie kookplaat en mooie ruime badkamer die tot boven is betegeld, douchebak en wasmachineaansluiting.

De woonkamer heeft een hoge plafond,een houten vloer en originele balken en is voorzien van een elektrische rookmelder. De voordeur is 60 minuten brandwerend en voorzien van een deurdranger die communiceert met de rookmelders en dichtvalt als er rook of brand is.

Indeling : Begane grond  Fietsenhok, Centrale berging, Trapopgang, Hal 

Tweede Verdieping : Lange hal,technische ruimte met cv ketel,voordeur,hal, badkamer met douchehoek, wasmachineaansluiting en toilet, woonkamer met keuken en 2 ruime slaapkamers.

Huurprijs : € NVT VERHUURD
 Excl. Gas/water/energie

Aanvaarding :  in overleg

 

Huisdieren en roken in het appartement zijn niet toegestaan.

 

Bezichtiging :

Alvorens te kunnen bezichtigen hebben wij een kopie van uw id nodig.  Dit is vastgelegd in de wet. Zonder een identificatie kunnen wij geen helaas bezichtigingen inplannen.

Mail de kopie van uw id naar : info@orkavastgoed.nl

 

Inkomen :

Voor het kunnen huren van een woning moet u een vast inkomen hebben zoals bijvoorbeeld

Loon uit dienstverband, of

Inkomen uit zelfstandig ondernemerschap, of 

Inkomen uit pensioen

In gevallen dat u geen genoeg of vast inkomen heeft kan een ander of een familielid die wel een vast inkomen of vermogen heeft voor u borg staan. In dat geval kunt u wel huren.

Zonder een bewijs van inkomen kunnen wij helaas geen bezichtigingen inplannen.

Mail de kopie van uw inkomen naar : info@orkavastgoed.nl

 

 

Gorinchem