Gorinchem, Langendijk 41E, VERKOCHT

  • Beschrijving

62m2, Met balkon op de linge

Gestoffeerd 2 kamer appartement te huur groot 62m2 met balkon en prachtig uitzicht op de linge, in centrum van Gorinchem.

Gelegen in Gorinchem ligt dit karakteristieke appartement aan de Langendijk. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 62 m2.

Stijlvol wonen in Gorinchem. Dat kan goed in deze buurt. Langendijk 41-E is gelegen in de buurt Benedenstad. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Gorinchem, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

De woning is geheel gestoffeerd en heeft overal dubbel glas. De woonkamer kijkt uit op de straat. De keuken heeft een koelkast , afzuigkap en gasfornuis.

De slaapkamer verschaft toegang tot de badkamer. Via de slaapkamer is het balkon op de linge bereikbaar vanwaar men een prachtig uitzicht heeft op de binnenstad.

De slaapkamer verschaft toegang tot een royaal balkon op de linge met weids uitzicht over de oude binnenstad.

Huurprijs : € 925,- Per maand

Indicatie gas/energie :  € 275,-

Indicatie : Water per maand  : € 10,-

Servicekosten centrale hal/schoonmaak :  € 15,-

Totaal :  € 1.225,- Incl./ Gas/water/Energie

Huisdieren en roken in het appartement zijn niet toegestaan.

Aanvaarding :  1 December

Bezichtiging :

Alvorens te kunnen bezichtigen hebben wij een kopie van uw id nodig.  Dit is vastgelegd in de wet. Zonder een identificatie kunnen wij geen helaas bezichtigingen inplannen.

Mail de kopie van uw id naar : info@orkavastgoed.nl

 

Inkomen :

Voor het kunnen huren van een woning moet u een vast inkomen hebben zoals bijvoorbeeld

Loon uit dienstverband, of

Inkomen uit zelfstandig ondernemerschap, of 

Inkomen uit pensioen

In gevallen dat u geen genoeg of vast inkomen heeft kan een ander of een familielid die wel een vast inkomen of vermogen heeft voor u borg staan. In dat geval kunt u wel huren.

Zonder een bewijs van inkomen kunnen wij helaas geen bezichtigingen inplannen.

Mail de kopie van uw inkomen naar : info@orkavastgoed.nl

Gorinchem