Pernis, Deijffelbroekseweg 45, VERHUURD

  • Beschrijving

Met riant dakterras

Pernis, Deijffelbroekseweg 45, VERHUURD

Woning in Pernis met dakterras en 2 eigen parkeerplaatsen  en berging op de begane grond. De woning is vrij ruim opgezet en heeft twee verdiepingen. De woning heeft een uitstekende staat van onderhoud.

De woning heeft drie slaapkamers.

Huurprijs : NVT VERHUURD

Royale 4 kamer met mogelijkheid tot 5 kamer tussenwoning op eigen grond van ca. 69 m2 met ruim terras van ca. 45 m2

Begane grond:
Entree hal waarin meterkast ( 6 groepen), toegang naar berging en parkeerplaats in het onderhuis. Zithoek ca. 17 m2 aan voorzijde van de woning. Deze ruimte kenmerkt zich door het hoge plafond en de grote raampartijen. Door middel van een kleine trap (7 treden) kom je vanzelf in de woonkeuken ca. 17 m2 met aan de achterzijde openslaande terrasdeuren naar het vlonderterras. De keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling met een afzuigkap en een 4-pits gaskookplaat. Gang waarin toilet met handwasbakje (wit sanitair/tegelwerk) en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:
Het trappenhuis is voorzien van een Velux dakraam, 1e slaapkamer (voorzijde) ca. 5.40 x 3.35, 2e en 3e slaapkamer (achterzijde) 2.80 x 2.80 - 3.90 x 2.20. Inpandige geheel betegelde badkamer 2.90 x 1.90 voorzien van een ligbad, aparte douchehoek, wastafel en 2e toilet (wit sanitair/tegelwerk).

2e Verdieping:
Ruime zolderkamer ca. 4.24 x 4.10. Op de zolder bevindt de wasmachine-/drogeraansluiting, cv-combiketel “Agpo”  en de warmte terugwininstallatie, en diverse bergruimte.

Berging:
De berging is bereikbaar vanuit de hal via een kleine trap. De berging is groot ca. 10 m2 en verschaft toegang naar de 2 bijbehorende eieg parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn ook bereikbaar via een afgesloten poort.

Terras:
Via de woonkeuken bereikt men het royale dakterras van ca. 45 m2 die op het zuidwesten ligt. Het dakterras is voorzien van houten vlonders

Pernis