Gorinchem, Havendijk 28, TE HUUR

  • Beschrijving

TE HUUR VANAF € 200,-

per maand

 

Gorinchem, Havendijk 28, TE HUUR, Winkel, Kantoor of Showroom

Havendijk is een gebied waar diverse kantoren gevestigd zijn zoals bijvoorbeeld makelaars, mediabedrijven, hypotheekadviseurs e.d. Ook zijn er enkele winkels gevestig die een echte winkelstraat te druk of te duur vinden.

Er zijn volop parkeerplaatsen aanwezig.
Zelfstandige kantoorruimte showroom te huur van ca. 55 m2 op de begane grond van dit historische grachtenpand aan de Havendijk.

Het pand heeft twee ingangen en heeft een eigen toilet en een gemeenschappelijke keuken, welke gezamenlijk gebruikt wordt met de huurder (belastingadvieskantoor) op de eerste verdieping. Tevens is er een berging op de begane grond welke als archief gebruikt kan worden.

Kantoorruimte / showroom met houten vloer en een bergruimte onder de vloer. Vanuit deze ruimte bereikt men een pantry en toilet. De ruimte heeft veel etalageruimte door hoge ramen die veel licht verschaffen. Tevens verschaft deze ruimte toegang tot een riante keuken.

Het pand heeft 2 ingangen, namelijk 1 op de Havendijk en 1 in de Balensteeg.

Boven op de eerste verdieping is er een aparte ruimte welke men middels een vaste trap kan bereiken.
Het pand is authentiek en heeft een houten vloer en mooie hoge plafonds. Voor de deur is er voldoende gelegenheid tot parkeren.

De keuken heeft voldoende onder en bovenkasten en inbouwapparatuur. De keuken is voor centraal gebruik en wordt gedeeld met de huurder boven. Een centrale schoonmaakdienst houdt de keuken, toilet en centrale ruimten bij.

Huurprijs : € 500,- per maand Excl. BTW
Aanvaarding : In overleg

Er is een mogelijkheid tot het bijhuren van een aparte ruimte op de eerste verdieping van ca. 20 m2 als aparte kantoorruimte of als showroom voor € 200,- per maand Excl. BTW

 

Voor verhuurinfo :

Orka Vastgoed
Tel : 0183-660715
Dhr. N. Demir

Gorinchem