Havendijk 28 Gorinchem, TE KOOP

  • Beschrijving

Vraagprijs : € 315.000.- k.k.

Omschrijving

Op de hoek van de Havendijk en de Balensteeg ligt dit royale, monumentale stadspand. Dit benedenappartement heeft 2 eigen huisnummers, Havendijk 28 en Balensteeg 2. Het appartement maakt deel uit van het in appartementsrechten gesplitste pand Havendijk 28 en Balensteeg 2 en 4.

De huidige eigenaar biedt het pand zowel als 1 geheel als ook als 2 appartementen te koop aan, de hieronder opgenomen omschrijving betreft het benedenappartement.

Begane grond:
Bij entree vanaf de Havendijk stapt u direct een grote multifunctionele ruimte van 44 m2 die ook uitstekend als woonkamer kan dienen, hieraan grenzend bevindt zich de royale keuken met keukenblok. Vanuit de achterentree aan de Balensteeg 2 komt u de binnenberging. Ook zijn er op de begane grond nog een toilet en douchehoek

1e verdieping:
Via de trap in de woonkamer komt u op de overloop van het voorhuis van waaruit 2 grote slaapkamers en een toilet bereikbaar zijn.

Diversen:
* Verwarming via gasgestookte combiketel
* Oplevering op korte termijn mogelijk
* Reeds gesplitst in appartementsrechten
* In 2018 geschilderd
* Grotendeels nieuwe nieuwe zinken goten en afvoeren in 2018

Het gehele pand bestaat ui twee appartementen die bij 1 eigenaar in eigendom zijn. Momenteel wordt er geen maandelijkse bijdrage in rekening gebracht; bij verkoop zal de VvE geactiveerd gaan worden.

Gorinchem is zeer centraal gelegen in het land. Vanaf knooppunt Gorinchem kunt u snel alle kanten op via de A 27, A 15 en de A 2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

 

Woonoppervlakte 130 m2, overige oppervlakte 7 m2, aantal kamers 3

Ligging in centrum aan vaarwater

Inhoud 495 m3,

Aantal slaapkamers 2

Verwarminng cv ketel, (Hr Combiketel)

Isolatie gedeeltelijk dubbel glas, bouwjaar 1880

Soort dak zadeldak

Kadastrale gegevens : Gemeente Gorinchem 4736, sectie c index 1

Monument en beschermd stads-of dorpsgezicht

Onderhoud buiten : Goed

Schuur berging : inpandig

Vraagprijs € 315.000,- k.k.